Biografie

Van jongs af aan is Linda al bezig met theater, entertainment en presentatie. Als er op de basisschool ook maar iets gedaan moest worden op dit gebied stond ze vooraan. Dansjes bedenken, iets aan elkaar praten of een eigen theaterstuk bedenken, ze was erbij.

Op de middelbare school werd ze al snel gevraagd om een speech te houden op de diploma uitreikingen. Toen was het hek van de dam. Voor alles wat georganiseerd en gepresenteerd moest worden werd ze gevraagd. Zo heeft ze in duo-presentatie de Prisma Proms (talentenjacht) mogen presenteren en meegeholpen met de ontwikkeling ervan. Ook was ze betrokken bij een groot project van de Gemeente Breda. Zij was onder andere verantwoordelijk  voor de organisatie en eindpresentatie in de vorm van een feestavond. Hier werd door haar de uitkomsten van het onderzoek aan Burgemeester en Wethouders gepresenteerd en de feestavond aan elkaar gepraat.

Tijdens vakantie werk op Camping De Krim op Texel kwam zij voor het eerst in aanraking met recreatie/ entertainment werk. Al snel begon dit zo te kriebelen dat zij besloot te stoppen met haar Lerarenopleiding Maatschappijleer. Ze volgde een trainingsweek bij Cosmo Entertainment voor Kinderentertainment en vloog naar Gran Canaria. Dit beviel haar zo goed dat zij 4 jaar lang als all-round entertainer en teamleader bij Cosmo Entertainment heeft gewerkt. In verschillende hotels op Mallorca heeft zij voor dit bedrijf het entertainment opgezet.

Ondertussen kriebelde het ook om wat meer te doen op het gebied van presentatie voor de camera. Ze besloot om cursussen op dit gebied te gaan volgen. Zo heeft ze ondertussen TV presentatie 1 afgerond bij het TV College en TV presentatie 1, 2 (auto-cue) bij Open Studio. Met veel plezier is Linda nu werkzaam bij RTV Amstelveen als verslaggeefster, maar pakt zij ook redactie werk hierbij.

Op het gebied van acteren en entertainen heeft ze ook niet stil gezeten. Zo heeft Linda het afgelopen jaar cursussen filmacteren gevolgd en is ze nog druk bezig met theatersport. Daarnaast is ze werkzaam als performer bij Madame Tussauds Amsterdam.

Linda blijft altijd op zoek naar uitdagingen op het gebied van presentatie, acteren en entertainment. Weet u een leuke uitdaging, schroom dan niet om contact met haar op te nemen.

Voor haar showreel en ander videomateriaal kunt u terecht op haar you-tube kanaal of klik hier Linda's You-Tube kanaal .